El programa de Compromís per Catarroja per a les eleccions municipals de 2015 el fem entre tota la ciutadania. Per això vos animem a enviar les vostres propostes, que formaran part del programa que presentarem a les eleccions de l’any vinent.

Estes propostes seran tractades en assemblees obertes a la ciutadania que farem en la nostra seu (Plaça Major 13-B), per tal d’agrupar-les i incorporar-les al programa definitiu.

Teniu diferents opcions per fer-nos arribar les vostres propostes:

Web de Compromís per Catarroja
Hem obert una pàgina de participació en la nostra web en la qual podeu deixar les vostres propostes classificades per temes: economia, ocupació, educació, cultura, urbanisme, medi ambient, benestar, participació, política i llengua. A més podreu valorar cadascuna de les propostes enviades segons el vostre criteri.

Xarxes socials
A través dels nostres perfils en les diferents xarxes socials (Facebook, Twitter i Google+) ens podeu remetre missatges públics o privats.

Correu electrònic
Si no voleu fer pública la vostra proposta podeu enviar-nos-la al correu electrònic catarroja@compromis.net i nosaltres la incorporarem junt a la resta d’idees rebudes.

Seu de Compromís per Catarroja
I si voleu fer-nos arribar en persona els vostres suggeriments ens trobareu a la nostra seu els dimarts a partir de les 18,30 hores.