Anar directament a les notícies
Catarroja Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Empar Participació 30 Mar 2015
Hola, Pense que haveu oblidat un apartat que el vaig a incloure en Participacio. I es joventut. Bo, crec caldria reunir a persones representants d'estudis dels dos cicles de la ESO i primers cursos d'Universitat. Tambe coordinacio amb Serveis socials per a triar a dos o tres representants posibles que no estiguen estudiant i tinguen les edats corresponents. Estes reunions l'objectiu de les quals seria que feren un estudi de les seues necessitats, no inclourien a persones que estiguen en altres associacions. Seria partir de nou. Ni falles ni Juniors, etc. No dic que no s'admeten -ull- dic que les associacions ja formades ja están. Partir de nou. I fer un bon estudi. Estes reunions es portarien a cap per les persones integrants, el/la regidor/a de joventut i el T``ecnic/a de joventut. I poc a poc que siguen ells els que es convoquen i vagen fent. Per suposat habilitar un lloc per a realizar-les.
Toni Medi Ambient 16 May 2015
La meua propossta es que caldria soterrar els contenidors de fem en la plaça del Mercat, perque crec que es una gorrinada que estiga davant de un mercat tanta bruticia. I en general nenetja en tot el poble sobretot els escrements de gossos i pixarrades. Gràcies
David Urbanisme 11 Aug 2014
Algunes zones de la plaça Major estan molt brutes i els arbres molt decuidats, alguns estan caient-se. No entenc com és possible que l'Ajuntament de Catarroja descuide d'eixa manera una de les places més emblemàtiques del poble. Haurien de tindre en compte que a eixa plaça juguen tots els dies molts xiquets i xiquetes.
Compromís per CatarrojaGràcies per la teua aportació David! el 27 Aug 2014 a les 10:05
Jesús Cultura 6 Aug 2014
Posar en valor tot el patrimoni catarrogí; horta, marjal, parc natural, edificis emblemàtics. Realitzar una guia cultural del municipi amb rutes i posar senyalitzacions on s' informe del valor de cadascun dels edificis ( palau de vivanco, església de sant Miquel, Edificis modernistes...)
Compromís per CatarrojaGràcies per les teues aportacions! el 6 Aug 2014 a les 10:13
NoèliaEstaría be crear un Centre d'informació turística o com diuen un TOURIST INFO, que englobe tot el que diu Jesús i així potenciar la cultura i la tradición, els monuments, els museus, el port i... Mostra més el 8 Aug 2014 a les 16:57
Elisa 11 Sep 2015
Voldria propasar un tema referent al control de animals en les poblacions. Som molts els amants dels animals que patim cada día al vore com el felinos al carrer pateixen. Yo ya he esterilitzat a molts, y com jo molta gent. Crec que el ajuntament deuria fer esterilitzacions de cuan en cuan, ademes de concienciar sobre este problema en les escoles. rn''Un país, una civilización se puede juzgar por la forma en que trata a sus animales.''rnMahatma Gandhi
Joan 27 Aug 2014
Actualment, les festes patronals de Sant Miquel, són residuals. Llevat de molt pocs actes que desperten el interés i la participació de la gent del poble, la gran majoria d'esdeveniments són pràcticament ''protocolaris'' i desperten poc interés. Sería una bona idea impulsar unes festes patronals més participatives, amb el foment de la creació d'una comissió de festers on participara, sobretot, la gent més jove que, junt a l'Ajuntament, s'encarregarera d'organitzar durant l'any les festes.
Compromís per CatarrojaGràcies Joan! Una idea molt interesant i oportuna en estes dates. Et convidem a debatre-la junt a la resta d'aportacions en les assemblees obertes que farem a partir d'octubre. el 4 Sep 2014 a les 11:58
Juan D. Ocupació 22 Oct 2014
Es imprescindible sentar las bases para la generación de riqueza. El Ayuntamiento debería llegar a un acuerdo con la Cámara de Comercio para crear un vivero de empresas, para dar facilidades a los emprendedores de Catarroja. Lo mismo debería ocurrir con el mercado municipal.
Rafa Economia 31 Oct 2014
Propose una nova regulació d'ordenances municipals amb la finalitat d'afavorir les famílies amb menys recursos econònics; també propose bonificacions en la taxa de vehicles elèctrics o híbribs per afavorir el nostre ecosistema.
Xavi Urbanisme 9 Sep 2014
Es podria habilitar un circuït per a la gent que ix a córrer pel poble, senyalitzant les distàncies i aprofitant tant l'anomenada ruta del colesterol com la zona d'horta salvada del Nou Mil·lenni, la zona vora barranc... Eixiria ben barat i seria una bona manera de fomentar la pràctica de l'esport.
Vicent Fenol Educació 25 Aug 2014
L'escoleta d'estiu comença sempre en juliol, però les classes s'acaben a final de juny. Eixa setmana sense classes és un mal de cap per als pares que treballem i no disposem de l'ajuda dels iaios. Podria llevar-se eixa pausa?
Mostra més propostes
css.php