Compromís exigeix que es dote de totes les infraestructures necessàries al Col·legi Número 6

Compromís anuncia que si la conselleria no rectifica es pot crear un caos en el municipi a l’hora de l’admissió dels alumnes del pròxim curs perquè la intenció de conselleria és unificar els dos centres administrativament, pel que els alumnes del nombre 6 passaren a formar part del Vil•la Romana.

Jesús Monzó, portaveu de Compromís, demana a Soledad Ramón que es plante i que diga al govern valencià que Catarroja necessita un nou centre d’infantil i primària, així com l’ampliació a dues línies del Bertomeu Llorens.

Compromís considera que repartir-se els alumnes és inviable i atenta contra l’educació pública de qualitat. Monzó exigeix al PP de Catarroja que s’implique i que demostre que defensa l’escola pública i de qualitat per al municipi. “No ens serveixen les paraules, volem fets”, afirma Monzó.

Compromís considera que la Conselleria ha donat un pas més per a degradar l’educació pública a Catarroja al demanar autorització al Consell Escolar Municipal perquè els alumnes del nombre 6 es repartisquen entre els altres centres educatius de la població, mesura inviable perquè existeixen, actualment, molts més alumnes en el nombre 6 que vacants en la resta de centres de la població.

Segons Compromís, aquesta mesura demostra la nova retallada del PP en l’escola pública de Catarroja, s’ha decidit fer noves retallades en l’educació pública del municipi, després d’anunciar fa poques setmana que la subvenció en l’Escola Pública d’Adults (EPA) del municipi veurà reduïda la seua subvenció en un 30%, diners que haurà de compensar l’Ajuntament de Catarroja si es vol mantenir la mateixa oferta formativa que existeix en l’actualitat.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *