La Junta de Govern de l’Ajuntament de Catarroja ha aprovat la licitació del projecte d’urbanització del carrer Chapa en el Barri del Raval. Una renovació, dins dels projectes englobats a Catarroja Camina cap a una ciutat més sostenible urbanísticament, que comptarà a un pressupost de 676.856,38 euros per al seu desenvolupament.

Dins del projecte, es contempla una urbanització en plataforma única per a garantir la mobilitat de totes persones. D’aquesta manera, s’eliminaran les barreres arquitectòniques de tots els encreuaments. A més, perseguint l’objectiu d’una ciutat més amable, s’incorporarà arbratge en un espai que fins hui no tenia i que veurà el verd en el seu recorregut.

“Estem davant una fase urbanística molt important en la història de Catarroja on estem definint l’urbanisme del futur en el qual les persones recobren el protagonisme als nostres carrers, sempre sense oblidar totes les opcions de mobilitat existents, però pensant que és el vianant l’eix principal sobre el qual gira el projecte de renovació. Amb aquesta actuació en una de les artèries principals del Barri del Raval dotem d’un espai més d’acord amb aquest objectiu millorant la mobilitat i equipament del veïnat a tots els nivells”, explica Martí Raga, regidor d’Urbanisme.

D’altra banda, esta previst un canvi i actualització del mobiliari. També es procedirà a la renovació del clavegueram i el subministrament d’aigua potable a les cases, així com el soterrat del cablejat de l’enllumenat públic. Finalment, a més de la renovació integral del carrer Chapa, el projecte inclou també el reasfaltat, reordenació de l’estacionament i noves voreres del tram del carrer Huelva entre els carrers Chapa i Almería.