Catarroja comptarà amb una nova residència per a persones amb diversitat funcional, segons es va anunciar en el Pla Convivint impulsat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Per això, amb l’objectiu de començar a agilitzar aquesta nova infraestructura, l’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, al costat de la secretària de l’Ajuntament i l’arquitecte municipal han mantingut una reunió amb la directora general d’Infraestructures de Serveis Socials, María José Pérez Magdalena i la Subdirectora general, Carmen Quiles Antelo.

“Des de Catarroja agraïm al Govern del Botànic el seu interés per millorar la vida de les persones, en aquest cas del nostre municipi, a través d’ambiciosos plans com Convivint que dotaran d’instal·lacions i personal al servei de les persones amb diversitat funcional. El nostre objectiu és poder agilitzar els tràmits que siguen possibles i que aquest centre siga el més adequat perquè els seus inquilins puguen aprofitar-lo”, ha explicat Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.

El nou centre per a persones amb diversitat funcional és una reivindicació històrica i se situarà en el solar que es troba al costat del centre ocupacional ‘9 d’octubre’. S’espera que l’edifici ocupe només una planta, millorant l’accessibilitat dels seus inquilins que podran compartir algunes de les instal·lacions amb l’espai ja existent.