L’alumnat del CEIP Vila Romana ha tornat a classe després de les vacances de Pasqua amb la finalització de les obres de millora en el centre. La intervenció que s’ha realitzat amb una inversió de més de 100.000 euros a través del Pla Edificant, ha vingut a complir amb una reivindicació de la comunitat educativa, oferint noves zones d’ombra al pati, d’igual manera, s’ha millorat l’espai d’infantil amb la instal·lació de sòl de cautxú que substitueix a l’anterior.

Les obres van començar el mes d’agost passat intentant interferir el menys possible amb el transcurs diari de les classes en el centre educatiu. Durant les últimes setmanes aquestes obres s’han intensificat per a poder estar finalitzades coincidint amb la tornada a les classes.

D’aquesta manera es compleix una reivindicació de la comunitat educativa del Vila Romana que no comptava amb espais d’ombra sent molt incòmode en els mesos d’altes temperatures el fet de poder realitzar activitats a l’aire lliure en el propi centre. S’ha instal·lat per a això diverses zones a forma de porxo, així com completada l’actuació amb la ubicació de papereres i bancs de plàstic reciclat.

Igualment, durant aquests dies de Pasqua des de l’Ajuntament s’han fet treballs de jardineria en el centre, tant en l’hort escolar com també per a fer poda en els arbres i palmeres. Cal recordar que en el contracte de jardineria que té el consistori també està reflectit el manteniment dels centres escolars i durant aquests dies festius sempre s’aprofita per a fer els treballs oportuns..