Anar directament a les notícies
Catarroja Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
amelia Urbanisme 22 Nov 2014
Crear un área solo destinada al fomento de la vivienda donde utilizando las viviendas ya existentes (EN NINGÚN CASO CONSTRUIR MÁS HASTA QUE TODOS LOS PISOS NO TENGAS PROPIETARIOS viviendo en ellas) área destinada a fomentar el alquiler de la vivienda como medida para que las personas puedan tener su propia vivienda evitando acciones especulativas. Pago de alquiler si, con opción a compra quien esté interesado/a en ello. Ayudas al alquiler. Fomento de la emancipación. Con un control del buen uso de la vivienda en caso de que existiera la posibilidad de que haya viviendas de posesión pública. Para que la viviendas se mantengan en buen estado.
Paco Cultura 17 Feb 2015
Propose fer una exposició permanent d'homenatge a el empastre, ara que se está fent el centenari.
Compromís per CatarrojaGràcies Paco! el 29 Mar 2015 a les 00:28
Empar 25 Mar 2015
Coordinar l'Administracio local i l'Escola de Capatassos Agricoles per a fer un bon estudi al voltant de la nostra agricultura, potenciar-la entre la gent jove. etc. Disculpeu que no pose accents pero es q¨¨uestio del teclat !!
Compromís per CatarrojaGràcies Empar! Ja hem incorporat les teues propostes al programa, que en uns diez sotmetrem a votació en assemblea oberta. el 29 Mar 2015 a les 00:29
Marc Llengua 23 Jul 2014
Una de les coses que caldria fer és normalitzar l'ús del valencià en totes les indicacions i senyals del poble. Gràcies.
Compromís per CatarrojaGràcies a tu per la teua aportació Marc! el 23 Jul 2014 a les 23:59
Vicent Fenol Educació 25 Aug 2014
L'escoleta d'estiu comença sempre en juliol, però les classes s'acaben a final de juny. Eixa setmana sense classes és un mal de cap per als pares que treballem i no disposem de l'ajuda dels iaios. Podria llevar-se eixa pausa?
Empar Participació 30 Mar 2015
Hola, Pense que haveu oblidat un apartat que el vaig a incloure en Participacio. I es joventut. Bo, crec caldria reunir a persones representants d'estudis dels dos cicles de la ESO i primers cursos d'Universitat. Tambe coordinacio amb Serveis socials per a triar a dos o tres representants posibles que no estiguen estudiant i tinguen les edats corresponents. Estes reunions l'objectiu de les quals seria que feren un estudi de les seues necessitats, no inclourien a persones que estiguen en altres associacions. Seria partir de nou. Ni falles ni Juniors, etc. No dic que no s'admeten -ull- dic que les associacions ja formades ja están. Partir de nou. I fer un bon estudi. Estes reunions es portarien a cap per les persones integrants, el/la regidor/a de joventut i el T``ecnic/a de joventut. I poc a poc que siguen ells els que es convoquen i vagen fent. Per suposat habilitar un lloc per a realizar-les.
AMELIA 19 Nov 2014
Dada la escasa experiencia laboral de personas que han finalizado sus estudios universitarios/FP se debe promover la creación de becas de prácticas con una duración notable y suficiente, aproximadamente un año, tiempo suficiente para adquirir la experiencia suficiente para poder acceder a un empleo acorde con sus estudios. En cualquier área. Becas que respeten al 100% la persona creando un lugar de adquisición y refuerzo de las competencias que ya se tienen, cuya remuneración económica sea coherente y necesario para tener una vida independiente, promoviendo a su vez el consumo. Eso si haciendo un estudio de que profesiones tienen menor índice de inserción laboral. Ya que según la profesión sabemos que el índice de ocupación activa es diferente. Promover el área de servicios/ recursos sociales, públicos y privados.
Compromís per CatarrojaGràcies per la detallada proposta! el 21 Nov 2014 a les 08:30
Empar 3 Sep 2014
Que l'Ajuntament de Catarroja implemente un Pla de neteja de la població incloent tot el terme per evitar qüetsions com els abocaments incontrolats.
Jesús Llengua 18 Nov 2014
Cal impulsar el valencià com a lengua vehicular i fer complir el Reglament municipal sobre noirmalització lingüística. S'ha d'impulsar la nostra llengua als comerços locals (mitjançant ACYPE), així com la realització de campanyes en col·laboració amb el Mercat Municipal.
Noelia 8 Aug 2014
Crear l'esplai jove. Un lloc on la joventut del poble puga reunir-se per fer activitats on s'integre el Cij ( centre d'informació juvenil) , on es realitzen activitas per i amb la gent jove del poble, com ja existeix des de fa anys a altres poblacions. Activitats com ara, d'esplai, d'informació, de formació, assamblearies participatives, associatives...
Mostra més propostes
css.php