El PP de Catarroja ha votat en contra d’una moció presentada pel grup municipal Bloc-Compromís de Catarroja on s’exigeix al govern valencià que complisca amb els compromisos adquirits en el municipi de Catarroja. Segons Compromís, existeix un escrit amb registre d’eixida de l’ajuntament de Catarroja datat el 10 de desembre de l’any 2008 on l’anterior alcalde assegura que existeix un acord amb la Conselleria para la construcció d’aquest pont. En l’escrit, Francisco Chirivella demanava a la Conselleria que incloguera el projecte en els pressupostos del 2010 perquè les obres pogueren estar concloses el primer trimestre de 2011. En la imatge que il·lustra aquesta notícia es pot veure la pàgina del programa electoral del PP de 2007 on prometia aquesta infraestructura.

Des que Soledad Ramón és alcaldessa, nombrosos projectes per al municipi s’han quedat guardats en el calaix, no només l’accés des de la Pista de Silla sinó també el soterrament de les vies, l’ascensor de Renfe, la piscina coberta de l’avinguda de la Diputació o el carril bici al Port de Catarroja.

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, va recordar a Soledad Ramón que aquest projecte apareixia en el programa electoral del PP en l’any 2007, fet que evidencia que el PP de Catarroja balla el ritme que li marquen des de les Corts i des de Madrid. Segons Monzó, “no creiem en les paraules de Soledad Ramón, perquè el temps ha demostrat que una cosa és el que diu que fa i altra bé diferent el que veritablement pot demostrar que ha fet”. Compromís també ha lamentat que el PSOE no haja donat suport la seua moció i que es vulga vendre que aqueix projecte estava vinculat al projecte del Nou Mil·lenni.