Un any més, la policia local de Catarroja ha entrat en els centres d’educació Primària del municipi per a parlar a l’alumnat dels riscos que suposa la utilització de focs d’artifici. Així doncs, la ciutadania més jove ha pogut atendre les normes de seguretat bàsiques per a evitar esglais durant aquests dies en què l’ús de petards o derivats als nostres carrers és més freqüent per la celebració de les Falles.

En aquest cas ha sigut l’alumnat de 3r i 4t de Primària el que ha rebut la xarrada formativa dels policies que han escoltat amb molta atenció i amb necessitat, ja que elles i ells volen gaudir també de la pólvora en aquests dies de falles.

Aquesta no és l’única vegada que la policia local de Catarroja entra a les aules dels centres educatius del municipi per a treballar amb l’alumnat. Fa unes setmanes ja van visitar els col·legis del municipi per a oferir tallers sobre educació viària en una altra de les activitats complementàries que ofereixen en matèria de seguretat i educació ciutadana.