La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està executant les obres d’ampliació i millora del Centre Sanitari Integrat de Catarroja del Departament de Salut València La Fe, que permetran ampliar la superfície total un 72 %. Aquestes obres suposaran una renovació de les infraestructures existents i una ampliació dels serveis assistencials actuals. L’alcalde Jesús Monzó va acompanyar el conseller de Sanitat en la visita realitzada el passat dimarts.

La primera fase de les obres ha finalitzat ara i ha consistit en l’ampliació del centre amb un total de 2.374 metres quadrats nous, que se sumen a la superfície ja existent de 3.274 metres quadrats. A aquesta nova àrea ampliada es traslladen ara les consultes, per fases, per a poder escometre la reforma de la resta del centre compatibilitzant els treballs amb una prestació assistencial adequada.

D’aquesta manera, el CSI Catarroja es transforma en un dels més grans de la Comunitat Valenciana, amb millors recursos assistencials i un programa funcional molt complet. L’obra, amb una inversió de 5.841.283 euros, està previst que finalitze en un termini de 10 mesos.

A més de la modernització de les infraestructures, també s’està duent a terme una millora d’eficiència energètica de l’edifici, complint així amb les mesures de sostenibilitat i millora del medi ambient.

Des de la Conselleria de Sanitat s’han adoptat totes les mesures necessàries perquè el centre puga funcionar amb total normalitat i prestar la mateixa atenció sanitària diària durant tot el període de l’obra.