Els Premis Vila de Catarroja ja coneixen als guanyadors de la seua edició de 2023. Després de la tradicional setmana cultural d’actes que envolten aquest certamen, el jurat dels guardons literaris ha emés la seua decisió que en aquesta edició reconeix als millors treballs presentats en poesia, narrativa juvenil i literatura infantil.

Amparo Grafià Hernàndez, amb ‘Minicurs d’art per a tronats’ ha aconseguit el IV Premi Benvingut Oliver de Literatura infantil. D’altra banda, Josep Marian de Déu amb ‘Les formigues no van al psicòleg’ ha guanyat el XII Premi Benvingut Oliver de Narrativa Juvenil. Per últim, la poeta Isabel Robles Gómez ha sigut la guardonada amb el XXIX Premi Benvingut Oliver de Poesia per ‘Han tornat les roselles’.

L’acte de lliurament de Premis s’ha realitzat a l’antic saló de plens de la plaça de la Llotgeta, un espai recentment recuperat per a la ciutadania. En la cerimònia, que ha comptat amb la presencia de les autoritats locals encapçalades per l’alcalde, Jesús Monzó, ha participat el director general de Política Lingüística, Ruben Trenzano, qui ha lliurat un dels guardons.

Els premis Vila de Catarroja estan patrocinats per Florida Universitària i Perifèric Edicions, els representants dels quals van intervenir en l’acte.