Monzó denuncia la pujada indiscriminada de taxes i impostos

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, ha acusat al PP de no fer els deures, d’aprovar unes taxes i uns impostos injusts, insolidaris i que estan molt allunyats de la realitat social. Augmenten els preus públics, el rebut de l’aigua, l’IAE per a les empreses, així com les taxes del cementiri , de les instal·lacions esportives, les escoletes matineres, l’expedició de documents administratius.

Segons Monzó “no es pot gravar a tots els ciutadans per igual, vam exigir una discriminació de renda”. Compromís proposa la bonificació de l’IBI per a les famílies que tinguin tots els membres en atur i que es gravi més als ciutadans que posseeixin més d’un habitatge.

Monzó ha reiterat la necessitat de fer polítiques amb el cap i no pensant en les eleccions. En opinió de Monzó, “cal aplicar normes que permeten ajudar als ciutadans i no exigir-los que a posteriori demanin almoina a l’ajuntament com pretén el PP de Catarroja”. La pujada de l’IAE per a empreses que facturen més d’un milió d’euros també és irracional, tenint en compte que és precisament l’ajuntament qui ha de fomentar la implantació d’empreses en el polígon.

“La facturació”, afirma Monzó, “no és sinònim de benefici. Si realment volem ser justs hem de gravar a qui més gana, no a qui més factura. Una vegada més les incoherències del PP de Catarroja demostren la incapacitat de l’actual equip de govern de fer polítiques progressistes i que garanteixin el benestar de tots els ciutadans de Catarroja”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *