Compromís denuncia l’abandó de les fonts i del rellotge de l’Ajuntament

 

El portaveu del Bloc-Compromís en l’ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón que done la cara i explique als ciutadans de Catarroja per quin motiu les fonts de la localitat es troben sense aigua i sense funcionar des de fa diversos mesos. Segons Monzó, Compromís ja ha preguntat sobre aquest fet en reiterades ocasions i la primera edil ha estat incapaç de donar-nos una resposta convincent.

Monzó ha exigit a l’equip de govern serietat i transparència. No podem tenir fonts ornamentals de la ciutat buides mesos i mesos perquè es deterioren davant el pas del temps. Soledad Ramón és incapaç de solucionar un problema i damunt està creant altres que poden suposar una nova despesa per a les arques municipals en un futur.

Compromís exigeix a l’equip de govern que si existeixen problemes relacionats amb sanitat que se solucionen d’una vegada per sempre. Un govern ha d’actuar amb celeritat i no tenir la passivitat que està tenint el PP de Catarroja.

El rellotge de l’Ajuntament, també abandonat

El portaveu del Bloc-Compromís, Jesús Monzó, també ha denunciat que la deixadesa de l’actual equip de govern arriba a tal extrem que el rellotge de l’Ajuntament porta mesos sense funcionar. Es tracta d’una burla més del PP al poble de Catarroja, que els catarrogins no hagen pogut celebrar l’arribada de l’any a la porta de l’ajuntament perquè el rellotge no funciona i que l’alcaldessa siga incapaç de baixar-se el sou, així com el sou del regidor amb dedicació exclusiva és vergonyós i es demostra la falta de tacte i la passivitat de l’equip
de govern.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *