Compromís acusa al PP d’aprovar unes ordenances municipals discriminatòries

 

El portaveu del Bloc-Compromís en l’ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha lamentat que el PP haja votat en contra de les esmenes presentades pel seu grup i haja propiciat així l’aprovació d’unes ordenances municipals que no tracten a totes les famílies per igual encara que tinguen la mateixa situació econòmica.

Segons Monzó “les ordenances estableixen ajudes a les famílies que tenen pocs recursos econòmics i tenen família per via biològica. En canvi si s’adopta l’edat límit que s’ha fixat per a rebre ajuda són els dos anys d’edat per al menor, cosa incomprensible, tenint en compte” -afirma el portaveu de Compromís- “que en la majoria dels casos el menor adoptat té més de 2 anys, encara més si es tracta d’un grup de germans”.

Així mateix Monzó ha advertit que les famílies que acullen a menors estan totalment discriminades perquè el PP no ha volgut ni contemplar aquesta possibilitat. Des de Compromís entenem que una vegada més el PP de Catarroja ha tornat a vulnerar els drets dels catarrogins, si es fa una ordenança s’ha de fer correctament i no amb presses i per a guanyar vots.

Monzó també ha acusat al PP de fer una ordenança sense especificar quins són els productes de primera necessitat que podran comprar els beneficiaris. No podem permetre, afirma Monzó, que enguany es repetisca de nou el que va passar l’any passat; amb els diners del Pla es compraven vestits, electrodomèstics i televisions de plasma.

Podeu descarregar-vos les esmenes clicant este enllaç i a la nostra secció de Documents i Descàrregues.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *