Compromís denuncia les mentides de l’alcadessa i la falta de transparència en relació a Nou Mil•lenni

Compromís denuncia la falta de transparència i els intents de silenciar a l’oposició que està aplicant l’equip de govern de l’Ajuntament de Catarroja.

El passat mes de desembre l’alcaldessa Soledad Ramón, a preguntes del portaveu de Compromís, contestà per escrit que la quantitat que l’Ajuntament havia destinat a pagar advocats i altres professionals per a la defensa jurídica del PAI Nou Mil·lenni era de 23.400 euros.

Pocs dies després, però, Compromís tornà a demanar la mateixa informació, detallada i especificada per expedients i jutjats, i el 24 de gener, finalment, la coalició Compromís tingué accés a la informació i pogué comprovar que la quantitat de diners públics destinats per part de l’Ajuntament de Catarroja a la defensa jurídica de l’esmentat PAI és, en realitat i no com havia informat l’alcaldessa, de més de 60.600 euros i que només entre 2008 i 2009 les factures sumaven més de 35.000 euros.

Compromís vol denunciar que l’alcaldessa de Catarroja enganya i menteix a l’oposició en un tema tan important com el PAI Nou Mil·lenni, responsable en gran mesura de l’actual situació de penúria econòmica de l’Ajuntament de Catarroja, i que per part de l’equip de govern s’obliga a signar diligències clarament intimidatòries als regidors de l’oposició per poder accedir a la informació.

Des de Compromís volem reiterar, d’una part, el nostre rebuig a un pla urbanístic salvatge i especulatiu que ha acabat per arruïnar i hipotecar el futur del poble; i, d’altra part, tornar a apostar per la transparència i la democràcia i reivindicar el dret de l’oposició a accedir a informació veraç, completa i sense intimidacions.

Compromís demanarà explicacions a l’alcaldessa per la informació falsa que els ha facilitat i anuncia que continuarà denunciant el desgovern, la improvisació i la falta de transparència i democràcia de l’equip de govern de Catarroja.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *