Precs i preguntes del Grup Municipal Bloc-Compromís en el ple ordinari de maig

Preguntes

1.- Vista la decisió unilateral de l’actual equip de govern de retirar el projecte d’execució de la piscina coberta de l’avinguda diputació. Voldríem saber quants diners ha costat l’elaboració d’aquest projecte als ciutadans de Catarroja, on es troba actualment i qui s’ha encarregat d’elaborar-lo.
2.- Així mateix, voldríem saber qui ha elaborat el projecte de reforma de la piscina descoberta del poliesportiu, quants diners ha costat i qui ho ha pagat exactament.
3.- Podrien explicar quin és el criteri que utilitza l’actual equip de govern per a eliminar bol•lards de les voreres. Hem pogut observar que en el barri del Pilar hi ha carrers com el de l’Empastre que tenen alguns llevats a petició de veïns, per què a alguns se’ls fa cas i a altres no?
4.- Farà un mes el nostre grup municipal va denunciar l’existència de carrers sense rotulació i ens van contestar que ho averiguarien i intentarien solucionar aquest problema. Ens poden dir si ja ho han averiguat i si pensen fer alguna cosa al respecte?
5.- Alguns carrers adoquinats de Catarroja, especialment dels barris de la zona del Mercat i de Les Barraques; com ara el carrer de l’Alqueria o el de Jose Manuel Izquierdo, necessiten d’una revisió urgent perquè alguns adoquins estan solts i suposen un perill per als vianants i els vehicles. Tenen previst la revisió d’aquests carrers?
6. Des de que es van instal•lar els contenidors soterrats al final del carrer Carme Herrera Penella , hi ha cotxes aparcats a ambdós parts del carrer. No està clara quina és la normativa aplicable per tal d’aparcar en aquest tram del carrer. Ens la podrien aclarir?
7. La Plaça de la Regió està pintada recentment, però ja està feta pols. Quina és l’entitat encarregada del manteniment d’aquesta plaça?
8. En referència al tenis i pàdel, per què jugar a tennis o pàdel, si no ets soci , val molt més a Catarroja que als pobles del voltant? I, per què si no ets soci no resulta viable a qualsevol moment de l’any? Es a dir, per què una persona que vol abonar-se a meitat de l’any ha de pagar un any complet? Així mateix, per què no poden reservar pistes per telèfon les persones que no són sòcies?
9. S’ha realitzat la revisió de les cistelles de basquet que estava pendent de realitzar-se?

Precs
1. El grup de Compromís prega l’equip de govern perquè tanque el solar situat entre Ronda Nord, Lluís de Santàngel i Tribunal de les Aigües per seguretat ciutadana davant el fet demostrable que en aquest solar juguen menors d’edat.
2. Des del Bloc-Compromís per Catarroja preguem a tota la corporació fer front comú per tal d’ instar totes les institucions competents i intentar així mantenir la important activitat es s’ha portat a terme durant més de 25 anys per part de l’Associació d’Ajuda als Toxicòmans de l’Horta Sud a través del seu centre d’Enguera-Basseta Blanca a punt de tancar les seues portes per falta de subvencions.
3. Front les converses que s’han fet públiques els últims dies entre César Augusto Tauroni, i el seu advocat, on s’amenaça la nostra diputada Mireia Mollà, parlant literalment de violació, i considerant que aquestes declaracions aparegudes en premsa constitueixen fets que poden ser delictius i que posen en perill la integritat física i moral d’una diputada elegida pel poble valencià. Preguem que l’Ajuntament de Catarroja es manifeste en contra d’aquestes declaracions condemnant les amenaces de violació a la diputada Mireia Millà.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *