Compromís de Catarroja denuncia l’estat lamentable de l’asfalt d’alguns carrers de la localitat

Monzó demana a l’actual equip de govern que es pose i que solucione aquests problemes perquè suposen un veritable perill per a la conductors i els vianants

El portaveu del Bloc-Compromís en l’ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón que es reasfalten alguns carrers de la localitat que estan en un estat lamentable, com el carrer Tribunal de les Aigües.

Així mateix, Monzó ha demanat a l’actual equip de govern que realitze un pla rigorós de revisió i millora dels carrers empedrats de la localitat. Segons Compromís, la deixadesa del govern municipal ha fet possible que actualment algunes dels carrers dels barris històrics de la localitat (Les Barraques i el Raval) tinguen les llambordes pràcticament soltes.

Segons Monzó, “des de Compromís entenem que és l’ajuntament qui ha d’exigir a les empreses que reemplacen les peces i les deixen en un estat òptim perquè es tracta de patrimoni històric”.

 

 

Arxivat en: General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *