El grup municipal de Compromís, a través del seu portaveu, Jesús Monzó, ha demanat a l’Alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, i al Regidor d’Educació, David Nácher, que es posen les piles i que insten a la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació perquè es cree al nostre municipi un aulari per a poder impartir classes d’idiomes de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), el mateix que ara es fa a pobles com Xirivella, Alboraia, Torrent o Aldaia.
Des de Compromís entenem que en una època de crisi com l’actual, l’Ajuntament de Catarroja ha de vetllar perquè la ciutadania tinga accés a la formació, especialment pel que fa a l’ensenyança d’idiomes. Una ciutadania ben formada té moltes més opcions de trobar feina, això és un fet constatat.

Compromís considera que Catarroja no es pot quedar al marge i ha d’apostar fort per aconseguir un aulari i que idiomes com l’anglès o l’Alemany també es puguen impartir al nostre municipi. Este aulari permetrà complementar la docència que actualment es dóna a altres ecntres públics i privats, com ara l’EPA o La Florida. Compromís, així mateix, ha tornat a demanar a l’alcaldessa que l’EPA impartisca cursos de valencià superior perquè entenem que és una vergonya que un municipi com Catarroja tinga menys oferta de cursos de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià que els pobles del voltant.