L’alcaldessa de Catarroja no permet als portaveus de Compromís i EU poder entrevistar-se amb el cap de la policia municipal

Es tracta, segons els dos grups municipals, d’una decisió arbitrària, impròpia d’un estat democràtic i de dret. Aquesta decisió posa en evidència el tarannà de l’actual alcaldessa i de l’equip de govern del PP.

Segons el portaveu de Compromís, Jesús Monzó, és lamentable que el PP i, especialment l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, es pense que l’ajuntament és seu, i que no permeta a l’oposició exercir lliurement el seu paper de fiscalització. Monzó ha anunciat que Compromís no descarta recórrer aquesta decisió unilateral de l’alcaldessa de la localitat i denunciar on faça falta aquesta actuació personalista i impròpia d’una primera edil que deuria vetlar per la transparència.

Des de Esquerra Unida, el seu portaveu, Rosa Pérez, ha manifestat que es tracta d’una prova més de la falta d’informació i transparència cap al poble de Catarroja i cap als partits de l’oposició. Malgrat les dificultats que posa el PP, Esquerra Unida continuarà exercint el seu dret a fiscalitzar les actuacions de l’actual equip de govern.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *