Compromís celebra que el Suprem tombe la barbàrie del PAI Nou Mil·leni

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha mostrat la seua alegria per la sentència del Tribunal Suprem sobre el PAI del Nou Mil·lenni.

Monzó ha recordat que “des de Compromís sempre hem considerat que una expansió urbanística d’aquest calibre era una barbaritat per al municipi perquè convertiria a Catarroja en una ciutat dormitori de València”. Davant la decisió del Suprem, Compromís exigeix al PP que assumisca “responsabilitats polítiques”, després d’haver destrossat, amb les seues polítiques, el patrimoni i l’horta de Catarroja. Monzó considera que el PP deixa al municipi en una situació greu perquè es reformà el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) exclusivament per a donar cabuda al PAI del Nou Mil·lenni i ara ens trobem amb un PGOU estèril i inassumible sense que ningú, absolutament ningú, de l’equip de govern es faça responsable d’aquesta actuació.

Monzó considera que el suprem i la justícia ha donat la raó al sentit comú i ha constatat que les polítiques del PP de Catarroja ens han portat al casos més absolut i a una situació insostenible amb un PGOU fet a mesura del PAI del Nou Mil·lenni i amb l’horta i l’entorn del municipi destrossat.

Compromís assegura que “el futur urbanístic de Catarroja l’han de dissenyar els seus ciutadans i no “polítics visionaris” que han cercat beneficiar a uns quants a consta de l’interès general de la ciutadania”. Monzó assegura que Compromís és partidari d’un creixement sostingut, de la protecció del patrimoni local, de l’horta i de l’entorn que ha caracteritzat a Catarroja. Projectes com Nou Mil·lenni, afirma Monzó, no són viables perquè convertirien a Catarroja en una ciutat despersonalitzada, una ciutat dormitori que duplicaria la població actual. El repte ara, s’afirma des de Compromís, és que el PP assumeix la seua responsabilitat i en un futur donar la paraula als ciutadans per a fer del municipi una ciutat sostenible, amb personalitat i serveis.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *