Compromís crida a la responsabilitat de Guanyar Catarroja per configurar un govern progressista i d’esquerres

Després de les darreres reunions celebrades per tal de configurar un nou govern progressista i d’esquerres Compromís per Catarroja vol fer una crida a la responsabilitat de Guanyar Catarroja per tal que reconsidere la seua postura d’exigir dos anys d’alcaldia en contra del criteri defensat tant per Compromís com pel PSPV de Catarroja, producte de la decisió de les seues respectives assemblees.

Des de Compromís per Catarroja s’emplaça a Guanyar a una negociació “sense línies roges” pel que fa a la configuració de l’equip de govern, per tal de portar endavant el programa ja consensuat en les diferents reunions, que es base en els principis d’eficàcia i eficiència. Un darrer esforç final per tal de no perdre la gran oportunitat que el poble de Catarroja té per canviar el seu futur a partir del proper dissabte, i fer possible després de tants anys un govern progressista.

Tant Compromís com el PSPV han defensat des de l’inici de les converses la necessitat de configurar un govern conjunt fort, estable i fiable, per la qual cosa cal una alcaldia sense canvis durant els quatre anys. Una alcaldia que, a més tinga únicament caràcter representatiu i moderador, delegant les competències en la Junta de Govern Local. En eixe sentit Compromís entén que l’alcaldia ha de recaure en el seu candidat, Jesús Monzó, per representar la llista més votada de l’esquerra, postura igualment compartida amb el PSPV i que suposa una aposta per l’estabilitat del govern durant els quatre anys de legislatura.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *