Compromís demana inversions per 5,1 milions d’euros per a Catarroja

Joan Baldoví, diputat de Compromís en el Congrés, ha demanat inversions per a Catarroja per valor de 5,1 milions d’euros mitjançant sis esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat, que s’estan debatent esta setmana.

A més de les inversions repetidament demanades durant tota la legislatura, com ara la creació del parc arqueològic de la Vil·la Romana o la millora de la connexió de la Pista de Silla amb el nucli urbà, el col·lectiu de Compromís ha enviat a Madrid noves esmenes per tal de millorar diferents aspectes de la població.

Així, es reclama una inversió de mig milió d’euros per a millorar i adequar els marges del barranc de Xiva al seu pas pel poble, amb la creació d’un carril bici paral·lel al barranc per connectar la zona urbana amb el Parc Natural de l’Albufera. Relacionat amb esta qüestió es proposa igualment la consignació de 900,000 euros per a la creació d’una passarel·la per damunt de la V31, tant per a ciclistes com per a vianants.

Pel que fa als accessos al poble es reclama la millora del túnel que passa per baix de les vies del tren al costat de Parc de les Barraques, per un total de 300,000 euros. Per a la millora d’accessos al nucli urbà des de la Pista de Silla es reclamen un milió i mig d’euros.

La creació del parc arqueològic de la Vil·la Romana suposaria una inversió de 900,000 euros, una xifra similar a la que implicaria la construcció d’una nova caserna de la Guàrdia Civil, per tal de millorar la seguretat ciutadana i estalviar al poble l’import del lloguer de l’actual local.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *