Puntualitzacions de Compromís per Catarroja

Compromís vol comunicar a la societat de Catarroja una sèrie de puntualitzacions en relació a la retirada d’atribucions de la regidora Rosa Pérez per part de l’alcalde Jesús Monzó, així com de la posterior renuncia a seguir en el govern de la resta de regidores i regidors de Guanyar.

  • Rosa Pérez ha acusat Jesús Monzó, tant en privat com de manera pública, de maltractament cap a la seua persona, amb arguments com que es negava a despatxar amb ell “per sentir en perill la seua integritat física”.
  • Estes acusacions compten amb l’agreujant de la condició de lletrada de Pérez, amb la qual cosa coneix perfectament les conseqüències de la difusió pública i privada d’estes falsedats tant per a la vida política de Monzó com, sobretot, la seua vida privada i professional.
  • Donada la gravetat de les acusacions es va presentar, a primera hora del matí de divendres, una denúncia al Jutjat de Catarroja per difamacions contra Rosa Pérez.
  • D’altra banda cal assenyalar que la totalitat dels integrants de l’equip de govern estaven assabentats d’eixes difamacions des del passat dimecres, després d’una reunió de coordinació durant la qual Rosa Pérez no va voler retirar les seues acusacions.
  • La mesura presa afecta només Rosa Pérez i manifestem la nostra disposició a seguir treballant per Catarroja amb la resta de regidors que van subscriure el pacte. Lamentem, per tant, la dimissió dels quatre regidors amb els qui, per la nostra part, no hi ha cap problema. Però seria bo que aclariren si comparteixen les greus acusacions personals de Rosa Pérez o si, per el contrari, se’n desvinculen.
  • De la mateixa manera, Compromís també entén que no tot val en política, i que comportaments com el de Rosa Pérez no caben en la vida política en cap àmbit.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *