Enric Bataller i Maria Josep Amigó visiten Catarroja

Enric Bataller, diputat de Compromís durant la darrera legislatura i candidat al Congrés per “A la Valenciana” participarà dimarts 7 de juny en un acte a Catarroja, juntament amb Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València, i Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.

Serà a partir de les 19,30 hores a la Casa de la Cultura de Catarroja, i l’acte serà moderat per Dolors Gimeno, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, que també introduirà les preguntes realitzades pel públic

L’acte forma part de la campanya “El nostre Compromís”, que està fent balanç al llarg del país de la gestió de Compromís en les diferents administracions en què participa.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *