Compromís i PSPV-PSPV, formacions que integren del l’equip de govern de l’Ajuntament de Catarroja, denuncien una nova i onerosa negligència de l’anterior govern del PP de Soledad Ramón. El Tribunal Superior de Justícia ha condemnat a l’Ajuntament a abonar al Catarroja Club de Futbol la quantitat de 65.881 euros per un conveni que el PP va rescindir unilateralment en 2012 davant la situació de crisi econòmica. Ara la justícia considera que esta decisió es va prendre sense respectar el preavís que estipulava el mateix conveni i condemna al consistori al pagament.

Per al regidor d’Hisenda, Juan Carlos Martínez, “Este és un nou exemple de la nefasta gestió del PP de Soledad Ramón” i continua: “I no és l’únic, ja que l’Ajuntament també ha estat condemnat a pagar una indemnització de 64.444,38 euros als propietaris de les antigues oficines d’atenció municipals perquè la finalització del lloguer no es va realitzar com tocava”.

Martí Raga, portaveu de Compromís afegeix que “la ressaca del govern de Soledad Ramón serà llarga; totes estes condemnes judicials no fan sinó detraure recursos que podrien haver-se destinat a polítiques actives i inversions per a pagar els errors del Partit Popular”.