Dissabte 21 d’octubre tornem a El Raval

El dissabte 21 d’octubre els regidors i les regidores de Compromís estaran al barri d’El Raval per atendre al veïnat i escoltar les seues propostes. La cita serà al Bar Marisquero, a l’avinguda Ramón y Cajal número 9 a partir de les 10 del matí. Jesús Monzó, Martí Raga, Núria Blanch, Empar Chulià i Dolors Gimeno prendran nota dels suggeriments del veïnat i explicaran la gestió de les seues respectives àrees.

Es tracta de la sisena reunió amb el veïnat dels barris de Catarroja que celebra Compromís en esta legislatura. Anteriorment s’han realitzat als barris de Les Barraques, El Mercat, Xarco-Tramviaris, Paluzié i Fumeral. Durant els propers mesos es mantindran reunions amb el veïnat de la zona Institut, Horteta i plaça de la Llotgeta.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *