Catarroja ofereix en FITUR passejos en barca amb degustació d’allipebre i cerveses artesanals

Catarroja presenta en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) el primer producte turístic de la localitat, una experiència que ofereix als visitants la possibilitat de gaudir dels paisatges i la riquesa natural del Port més gran de l’Albufera amb activitats a l’aire lliure, al mateix temps que permet degustar els plats més tradicionals. La localitat realitzarà una roda de premsa el divendres 19 de gener en la sala B del pavelló 7 d’IFEMA.

Dins d’esta nova oferta turística, els visitants tindran l’ocasió de navegar per l’Albufera en una ruta amb barca amb eixida des del Port i parada en el Tancat de la Pipa. La ruta, d’una durada total de 3 hores, també inclou una degustació de cerveses d’Antiga Artesana, empresa local especialitzada en diferents tipus de cervesa artesanal, i del plat més típic de Catarroja: l’allipebre, cuinat amb anguiles i creïlles.

El Port de Catarroja s’ha convertit en un punt turístic de referència pel seu valor paisatgístic i mediambiental i la seua oferta gastronòmica. A més, és el lloc de pràctica de la Vela Llatina i la Pesca Tradicional, ambdues activitats declarades recentment Bé d’Interés Cultural (BIC),

Catarroja oferirà a les persones que acudisquen al municipi la possibilitat de visitar el Tancat de la Pipa, una àrea de reserva dins del Parc Natural de l’Albufera. El Tancat és una zona privilegiada en la qual gaudir de la biodiversitat de l’Albufera i observar les diferents espècies d’aus que habiten. A més, es tracta d’un entorn ideal per a practicar senderisme i ciclisme, seguint la Ruta Blava, a través dels arrossars.

Arxivat en: Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *