L’aparcament municipal multiplica el seu ús durant els darrers tres anys

L’aparcament municipal de Catarroja ha multiplica el seu ús per part de la ciutadania durant els darrers tres anys, gràcies a l’aplicació per part de l’equip de govern d’una sèrie de mesures que han fomentat el seu ús.

Entre elles destaca la implantació de les noves tarifes, que abarateixen substancialment el cost, ja que el lloguer mensual passa a ser de 40 euros les 24 hores i els set dies de la setmana. A més, hi ha un abonament d’estacionament mensual diürn de 30 euros, de 7 a 21 hores de dilluns a divendres. Una de les mesures amb més acceptació ha estat la tarifa plana d’estacionament nocturn de 0,50 euros per a estacionaments de 20 hores a les 9 hores del dia següent.

Amb estes mesures s’han doblat les places llogades en tan sols un any, fins a superar el centenar. A més, i tot i aplicar la tarifa nocturna de 50 cèntims, en 2018 s’ha aconseguit doblar la recaptació respecte a 2014, cosa que indica que el pàrquing municipal ha esdevingut una solució per a la ciutadania de Catarroja.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *