La Conselleria d’Economia destina més de 200.000 euros a la millora del polígon de Catarroja

El conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, va anunciar el passat dimecres un increment pressupostari de dos milions d’euros en ajuts de parcs empresarials destinades a la millora i modernització de polígons 2018-2019 que comptaven amb un partida inicial de 22.590.000 d’euros i ara s’eleven fins els 24.590.000, arribant a 166 polígons industrials de 106 municipis i 23 comarques.

Entre aquestes àrees industrials està el Polígon del Bony, a Catarroja, que entre l’assignació de 2018 i la de 2019 comptarà amb més 200.000 euros per a executar diverses millores que, tal com ha remarcat el conseller, “si millorem els polígons estem millorant també la qualitat de vida dels treballadors i ciutadans que es beneficien d’actuacions com una major vigilància, millora de les zones verdes o implantació de recorreguts biosaludables”.

Les actuacions susceptibles d’ajuda són l’obra civil que permeti la implantació de fibra òptica i altres serveis, vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local, carril bici, passarel·les de vianants, ampliació o creació de depuradora, millora de la imatge del polígon , millora de l’enllumenat públic, generació d’energia renovable, i serveis contra incendis.

També se subvencionarà la implantació d’Ecoparc o de sistemes de gestió de residus, millora de zones verdes i implantació d’aquestes i sobre el viari de zones / recorreguts biosaludables, creació d’eina web amb informació del polígon industrial accessible al Ivace, millora viària: més aparcaments i / o vials, vials més amplis, etc.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *