Jornada d’Oci Alternatiu a la piscina de Catarroja

El divendres 27 de juliol, a la piscina d’estiu realitzarem una jornada gratuïta d’oci, en la qual els i les jóvens d’entre 14 i 21 anys podran gaudir de diferents activitats dirigides a mostrar un oci alternatiu i més saludable.

A partir de les deu de la nit i fins l’una de matinada, activitats com els jocs de taula, les manualitats, els videojocs o el taller de begudes saludables estaran acompanyades de DJ’s que dinamitzaran musicalment l’activitat. També tindrem l’estand de la Unitat de Prevenció de Conductes Comunitaries Adictives fent intervenció i mediació.

Recordem que per a poder accedir a la piscina i per tant a l’activitat caldrà mostrar el DNI, a fi de confirmar l’edat. Tanmateix recordem que dugueu roba de bany per a poder gaudir al màxim de la jornada.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *