Avança la licitació dels horts urbans de Catarroja

Durant el mes d’agost l’Àrea de Territori de l’Ajuntament de Catarroja segueix la seua activitat, amb la licitació de la direcció tècnica dels horts urbans i el pla director de reurbanització de Les Barraques (que va des de les Escoles Velles a la plaça Vella, passant per les places del Port i Llotgeta) i l’adjudicació de la direcció tècnica de les millores en els túnels d’accés al poble.

A més, seguirà endavant la tramitació de l’avantprojecte i del procés de participació del Camí de les Corregudes i el carrer Pelai, així como la instal·lació dels 25 panells de lliure expressió, el punt de càrrega de vehicles elèctrics, les obres del passeig de la Diputació o les del carril bici al Port.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *