Catarroja augmenta la seua xarxa de carrils bici

Durant els darrers dies s’estan executant diferents actuacions per a ampliar i millorar la xarxa de carrils bici de Catarroja. Així, les obres del carril cap al Port de Catarroja, executat per la Generalitat, ja han arribat al polígon industrial. Les obres avancen segons les previsions i a novembre tindrem un carri-bici que connectarà de forma segura el Port de Catarroja i la marjal amb l’estació de Renfe.

D’altra banda s’han començat els treballs de senyalització dels nous carrers-bici del poble, l’eix est-oest del qual (que comença al carrer José Manuel Izquierdo) travessarà el poble per fomentar el transport segur en bicicleta.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *