Després de tancar-se el termini de presentació de candidatures per a les Primàries de Compromís el passat 12 de febrer a les 23:59 hores, Jesús Monzó ha estat l’unic candidat que ha manifestat la seua intenció d’encapçalar la llista de Compromís per Catarroja per a les eleccions locals del proper 26 de maig. D’esta manera Monzó es converteix en candidat a l’alcaldia de Catarroja, una decisió que haurà de ser confirmada en les votacions que culminaran el 9 de març.

Monzó assenyala que afronta este repte “amb la il·lusió de poder acabar molts dels projectes començats el 2015, per poder seguir canviant Catarroja amb el suport de totes i tots, amb força i ganes de seguir lluitant per una Catarroja millor”.

En les #PrimàriesCompromís poden votar totes les persones valencianes, majors de 16 anys i que manifesten compartir els valors de Compromís. Per tal d’inscriure’s es pot emplenar este formulari.

A través del procés de primàries obertes es decideix tots els candidats i candidates de Compromís als Ajuntaments, Corts Valencianes i Parlament Europeu, tant els i les caps de llista com els i les qui conformaran la resta de la llista.

Es podrà votar per internet des del 6 fins al 8 de març, amb un enllaç que les i els incrits rebran al seu e-mail i que després s’haurà de validar amb un codi enviat per SMS. A més, el dissabte 9 de març es podrà votar de manera presencial en la mesa electoral que s’ubicarà a la seu de Compromís per Catarroja, al carrer Colom 2a.

Més informació: https://primaries.compromis.net/faq