L’Ajuntament de Catarroja continua els treballs de renovació del cementeri municipal. Uns treballs que van començar al setembre de 2019 i que van incloure la renovació de la façana, respectant la seua singularitat i recuperant el seu aspecte històric. Ara s’ha aprovat l’ampliació del cementeri amb la construcció de 48 nínxols, així com la urbanització de la zona en la qual se’n situaran.

“Des de l’Ajuntament de Catarroja hem treballat perquè aquest espai d’especial sensibilitat per a centenars de famílies del nostre municipi siga el més confortable possible i reunisca totes les condicions que el nostre veïnat precisa. Ara culminem una nova ampliació del recinte, però continuarem treballant per a millorar les instal·lacions i atendre les necessitats que ens vagen traslladant”, explica Xavi Bellot, regidor de cementeri.

En total, es construiran 48 nínxols ubicats en un nou carrer en el cementeri, per la qual cosa, s’urbanitzarà aquest i es deixarà preparat per a seguir al construint nous nínxols. El creixement va cap al nord del recinte, on en uns anys s’obrirà un nou accés. En les pròximes setmanes es treballarà per a culminar aquesta reforma que s’ha adjudicat en 66.000 euros més IVA.

Cal recordar que en els últims mesos, a més de la reforma de la façana per a recuperar el seu aspecte històric, s’han construït nous nínxols, ampliat la zona de descans en l’àrea dels columbaris, ampliat les zones de reciclatge, així com la renovació exterior del recinte en la cara que dóna en la carretera d’accés al municipi.