Una de les activitats dedicades a la infància del municipi i impulsada per la regidoria de Cultura, Diumenges al Parc, va tancar el passat cap de setmana l’exercici 2020 a Catarroja amb una espectacular actuació de Canta Canalla. Un colofó a un any molt complicat en el qual s’ha hagut de modificar i adaptar la programació a les circumstàncies de la pandèmia, però que no ha detingut l’impuls de l’actual equip de govern per les activitats culturals per als més joves.

“No ens cansarem de dir que la cultura és segura, però també és fonamental per al desenvolupament del veïnat més jove de Catarroja. Enguany hem consolidat una programació que les famílies ja esperen, la qual cosa ens dona impuls per a continuar oferint activitats culturals a l’aire lliure, plenament segures i que promoguen tots els valors que promulguem també com a Ciutat Educadora”, ha explicat Dolors Gimeno, regidora de cultura

Aquest any 2020 la programació ha hagut d’adaptar-se a totes les mesures que aconsellaven des del Govern del Botànic, per la qual cosa la itinerància pretesa s’ha hagut de veure reduïda a dos parcs, plaça dels Furs i Paluzié. L’objectiu era buscar espais on es poguera controlar d’una manera efectiva l’aforament per a preservar la seguretat dels assistents, encara que en 2021, si la pandèmia ho permet, es tornarà al format més itinerant de Diumenges al Parc.

Finalment, des de l’Ajuntament mostrem la satisfacció per l’acolliment que ha tingut en un exercici tan complicat. La reserva online, a la qual ens hem vist obligats donada l’actual situació, ha esgotat amb cada espectacle les entrades, col·locant-se Diumenges al Parc en l’agenda de les famílies catarrogines.