Catarroja continua avançant en les millores de les seues infraestructures educatives. D’aquesta manera i a proposta de la comunitat educativa s’ha aprovat pel plenari licitar una sèrie de millores en els centres Bertomeu Llorens i Jaume I. Per a aquestes renovacions es comptarà amb l’ajuda del Pla Edificant de Conselleria d’Educació que aportarà 1,6 milions d’euros per a dur-les a terme.

“Una vegada més, gràcies al Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, es podran dur a terme aquestes reformes tan necessàries per a l’alumnat de Catarroja. Unes millores que són fruit de la bona sintonia i el treball amb la comunitat educativa qui ha sigut l’encarregada de transmetre’ns les seues necessitats”, explica José Antonio Cuberos, regidor d’educació.

Concretament les reformes del CEIP Bertomeu Llorens consisteixen en la remodelació de la planta baixa, els despatxos, la reforma dels banys i la construcció d’un nou menjador fora de l’edifici principal amb un import de 858.011,92€. D’altra banda, les infraestructures a reformar en el CEIP Jaume I se centren en la coberta i pista de bàsquet, la planta baixa, l’ascensor, els banys, i la millora de portes i finestres de l’edifici per un total de 754.385,64€.

Aquestes reformes continuen la senda de millora de les infraestructures educatives a Catarroja que té com a gran exemple l’escola Joan XXII. Un edifici que es va reformar amb les ajudes del Pla Edificant durante el confinamiento i que va suposar la millora de les deficiències estructurals que presentava el col·legi.