L’Autoritat de Transport metropolità de Valencia (ATMV) posarà en funcionament des de l’1 de març una nova línia de Metrobus que possibilita connexió d’Albal, Catarroja, Massanassa, Alfafar, Benetússer i Paiporta amb l’estació de metro de València Sud. Una nova infraestructura pública que millora les nostres connexions, vertebra la comarca i ens acosta a la xarxa Metrovalència.

“Estem davant d’un dia històric per a Catarroja, ja que s’han complit les reivindicacions que desde fa anys demanaven, un servei de transport public de qualitat que ens facilite les connexions intercomarcals i amb la ciutat de València, acurtant temps i alleugerint el transit rodat al nostre municipi”, ha explicat Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.

En la presentació de la nova línia, a més de Monzó, han estat presents alcaldes i alcaldesses i membres de la corporació municipal d’Albal com el portaveu de Compromís David Ramon, que durant molts anys ha abanderat la reivindicació de la millora de la connexió d’Albal amb la resta de la comarca.

Aquesta nova línia compta amb un total de 31 expedicions d’anada i 31 de tornada amb una duració del trajecte de 35 minuts. A més el servei comptarà amb dos autobusos per als trajectes d’anada i tornada, el primer començant en Albal a les 5.25 de la matinada, i en Paiporta a les 6.00, finalitzant la ronda a les 23.30 en Paiporta i a les 0.15 en Albal.

La presentació del nou servei ha tingut lloc al municipi d’Albal, lloc d’on partirà el primer dels autobusos. A aquesta cita han acudit els màxims representants dels municipis involucrats que han rebut la noticia de la mà del conseller d’Infraestructures, Arcadi España. Una informació que ve a significar la materialització de les reivindicacions d’aquests municipis per una millor connexió amb la línia 7 de Metrovalència.