L’Ajuntament de Catarroja ha signat un protocol de col·laboració amb EGEVASA (empresa encarregada de la gestió de l’aigua) en virtut del qual, la subministradora donarà un euro a una ONG seleccionada pel consistori per cada client que es canvie a la factura electrònica. Amb aquesta mesura, s’incentiva l’ús dels canals digitals contribuint a l’estalvi de recursos naturals.

Així doncs, SEO/BirdLife ha sigut l’ONG seleccionada per la regidoria de Medi Ambient, atenent criteris de vinculació amb el nostre entorn. En l’actualitat està desenvolupant una gran faena en el Parc Natural de l’Albufera, en concret en el Tancat de la Pipa, un espai vital per al nostre ecosistema.

“Estem molt agraïts a EGEVASA per aquesta iniciativa que incentivarà els nous canals electrònics per a la distribució d’informació de consum, però que al seu torn repercutirà directament en el nostre municipi amb més accions de sensibilització  en el nostre entorn directe. De fet, SEO/BirdLife, uns dels gestors de l’espai de reserva natural del Tancat de la Pipa, destinarà recursos al voluntariat ambiental perquè desenvolupe campanyes d’informació i conscienciació ambiental en el Port de Catarroja”, explica Elisa Gimeno, regidora de Medi Ambient.