Dones amb Compromís de Catarroja ha realitzat una performance a la porta de l’Ajuntament de la localitat per visualitzar les dones assassinades per la violència masclista, així com els xiquets i les xiquetes assassinades per la violència vicària contra les dones. En total, 75 cadires buides que des de la nit del 24 i fins hui 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència cap a les dones, ocupen la porta del Consistori i representaran les dones assassinades en la lectura del manifest institucional a la porta del Consistori.

La portaveu de Dones amb Compromís de Catarroja, Noèlia Hernández i Fito, ha explicat que “la campanya és un homenatge, i vol visibilitzar el buit de les dones que ja no estan entre nosaltres perquè han estat assassinades, així com les criatures víctimes de la violència vicària”.

Aquesta acció forma part de la campanya “Desgranant la violència” que des de l’inici del mes de novembre s’ha desenvolupat en les xarxes amb targetes explicatives amb proposta de debat i anàlisi sobre tota classe de violència cap a la dona i que ara formen un mural informatiu a la seu de Compromís a Catarroja.