L’Ajuntament de Catarroja, representat pel seu alcalde, Jesús Monzó, i el responsable d’Urbanisme, Martí Raga, han visitat una de les empreses amb major arrelament en el nostre polígon industrial, Velarte representats per María Amparo Navarro, Presidenta, Silvia Velarte Vicepresidenta Ventes i Marketing, Mari Velarte Vicepresidenta Operacions i RRII i Josevi Herrero Director Gerent. La visita, ha servit per a conéixer les instal·lacions de la marca alimentària que tant d’arrelament té en el municipi, però al seu torn per a poder dialogar entre tots dos representants sobre temes que es troben ara mateix sobre la taula i influeixen en l’esdevenir del polígon industrial, com és l’aprovació del nou Pla General de Catarroja, que passarà pel ple del mes de març.

“Velarte és una de les PIMES amb major projecció en l’Estat i per a nosaltres és un orgull que porte el nom del nostre poble a tots els hogars amb producte de qualitat i innovació. Des de Velarte sempre han mostrat una gran implicació en el municipi i, tal com ens han indicat en la visita que hem realitzat, la seua aposta per la integració, a nivell laboral, així com la sostenibilitat mitjançant la importància del seguiment de les ODS, la converteix en un exemple a seguir”, explica Jesús Monzó.

Una demostració d’aquest creixement s’ha exposat en els temes que s’han plantejat en la reunió informal que han mantingut entre els responsables de la marca alimentària i els munícipes, ja que Velarte té un projecte d’ampliació de les seues instal·lacions i volia conéixer com es va executar el nou Pla General que passarà a ple el 31 de març. Aquest Pla General permetrà ampliar l’edificabilitat en el polígon a més d’altres millores.

Finalment, des de Velarte s’ha transmés a l’Ajuntament una reivindicació d’algunes de les empreses del polígon, la instal·lació d’un aparcabicis en el recinte, ja que molts treballadors aprofiten les possibilitats de mobilitat sostenible per a poder accedir als seus llocs de treball.