L’Ajuntament de Catarroja estrena nou canal per a comunicar-se amb la ciutadania d’una manera més pròxima i moderna. L’app Catarroja, disponible tant en Play Store com en App Store, oferirà la informació en temps real de l’Ajuntament de Catarroja, podent la persona usuària rebre notificacions push (en temps real) de les informacions o assumptes que considere més rellevants.

“De nou, m’agradaria agrair l’esforç del departament d’informàtica de l’Ajuntament que sempre ens ofereix solucions concordes a les noves necessitats de la ciutadania. A través d’aquesta aplicació no sols som més pròxims, sinó que també complim amb moltes de les necessitats que ens havia transmés la ciutadania per a poder rebre les informacions del seu Ajuntament en el moment en el qual es produeixen”, explica José Cuberos, regidor de modernització.

L’aplicació permetrà d’una forma àgil i intuïtiva realitzar un ampli ventall de tràmits amb l’Ajuntament. A més, servirà d’eina bàsica per a conéixer de primera mà l’actualitat municipal, els avisos que genera el consistori i l’agenda d’actes de la programació municipal.