Jesús Monzó anuncia que està preparat per a encapçalar de nou la candidatura de Compromís per a les eleccions municipals de 2023, i que sotmetrà la seua decisió a l’opinió de la militància de Compromís per mitjà d’unes primàries.

Estes primàries que haurien de refrendar la candidatura de Jesús Monzó a l’alcaldia de Catarroja en les eleccions municipals de 2023 tindran lloc durant l’últim trimestre de l’any

Segons Monzó, «em trobe amb forces i il·lusió per encapçalar una vegada més la candidatura d’un projecte que està transformant Catarroja, fent un poble més habitable, més sostenible, més igualitari i més amable per a tota la seua ciutadania». «Un projecte», apunta Monzó, «que aposta pel benestar de la població des del punt de vista social, laboral, cultural o mediambiental».

A més, Monzó fa una crida al veïnat de Catarroja a «sumar-se a un equip que vol anar més enllà de les persones que estem representant a la ciutadania a l’Ajuntament, que ha d’anar més enllà i generar una onada d’il·lusió per a seguir aprofundint en la transformació del nostre poble des de la corresponsabilitat de totes i tots».

Monzó va accedir a l’alcaldia després de les eleccions de 2015. Durant estos set anys la població ha experimentat una profunda transformació que la ciutadania valora amb la millor qualificació de la sèrie històrica, segons l’enquesta de satisfacció dels serveis públics realitzada enguany.

Durant l’últim trimestre de l’any Compromís posarà en marxa una sèrie d’accions per tal de donar a conéixer la gestió realitzada durant els últims tres anys, a travès de reunions ciutadanes en diferents punts del poble. A més, posarà en marxa el procés participatiu per a elaborar el programa electoral amb el qual la formació concorrerà a les municipals de maig de 2023. Este procés s’inspirarà en el que ja es va aplicar en les passades eleccions, i que va comptar amb les aportacions de desenes de veïnes i veïns que donaren forma a les més de 250 propostes presentades.