Catarroja compta des de hui amb un nou Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència. L’òrgan de participació ha celebrat durant aquesta setmana les seues eleccions en els diferents centres educatius amb l’elecció de 25 components que seran els encarregats de transmetre la seua visió de Catarroja a l’Ajuntament.

“Vull donar l’enhorabona al nou Consell de la Infància i l’Adolescència, que seguirà sent per a nosaltres una referència imprescindible per a guiar les nostres decisions en allò que afecte al col·lectiu. Des de l’Ajuntament continuarem col·laborant perquè les seues propostes puguen arribar a bon terme en un exercici de participació que és un dels eixos que sempre hem mantingut com a govern”, Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.

El Consell està format per xiquets, xiquetes i adolescents que representen a tota la infància i adolescència del municipi, sent elegits i triades a través d’eleccions que s’han celebrat en els diferents centres educatius de Catarroja a principis del curs escolar. Enguany seran les primeres però després seran cada dos anys. Els resultats s’han publicat a la pàgina web municipal