El proper divendres 19 de maig a les 19 hores, la Plaça de la Llotgeta de Catarroja serà l’escenari de l’esdeveniment més esperat: la presentació de la candidatura que encapçala Jesús Monzó per a les pròximes eleccions. És un moment emocionant i important per a tots nosaltres, i volem compartir-ho amb tots vosaltres.

Vos convidem a unir-vos a nosaltres en aquest acte central, on tindreu l’oportunitat de conèixer i connectar amb tot l’equip que conforma aquesta candidatura compromesa amb Catarroja. Estarem presents per explicar-vos el nostre pla, les nostres idees i sobretot, la nostra passió per continuar transformant el nostre estimat poble.

Jesús Monzó, el teu alcalde, lidera esta candidatura amb una gran determinació i compromís amb els ciutadans de Catarroja. Amb una àmplia experiència en gestió municipal i un coneixement profund de les necessitats de la nostra comunitat, Monzó és el líder que guiarà el futur de Catarroja cap a un camí de progrés i sostenibilitat.

Així que no dubteu ni un moment: vos esperem a tots a la Plaça de la Llotgeta el divendres 19 de maig a les 19 hores. Sigues partícip d’aquesta oportunitat única per conèixer de prop la nostra candidatura i el nostre compromís amb Catarroja. Estem impacients per compartir amb vosaltres la nostra il·lusió i les nostres ganes de transformar Catarroja en un lloc millor.