Compromís lamenta que el PP renuncie a la construcció d’una piscina coberta després de gastar-se milers d’euros

El projecte i les reformes d’adequació per a unir el pavelló amb la nova piscina coberta, ara desistida, han suposat més de mig milió d’euros per a les arques municipals, diners que, s’ha “llançat al fem” davant el canvi de criteri del PP de Catarroja.

Segons xifres d’intervenció, la Unió Temporal d’Empreses (UTE) ha invertit més de 1,2 milions d’euros. Només la piscina coberta desistida ha tingut una despesa de més de 318.00 euros per a les arques municipals, costos d’inici i paralització de les obres. A açò cal sumar-li els més de 116.000 euros que la UTE va a invertir per a adequar el solar de la piscina que ara no es vol construir i els honoraris de fer els projectes de connexió del pavelló amb la piscina coberta. Compromís considera que açò suposa un balafiament més de PP de Catarroja i demana a l’alcaldessa de la localitat que diga als ciutadans els diners que s’ha malbaratat en projectes que ara no serveixen per res.

Segons Compromís, el PP duu anys venent fum, fent projectes, pagant i després renuncia a ells. No només ha passat amb la piscina coberta, s’afirma des de Compromís, sinó també amb altres projectes com el del pàrquing de la plaça del mercat o el qual es va projectar en la plaça de la Regió.

Compromís considera que la ciutadania està pagant la falta de coherència del PP de Catarroja que amb el seu balafiament i la privatització dels serveis ha fet possible que la població en aquests moments no dispose d’una piscina digna, que els ciutadans hàgen d’anar a altres poblacions a practicar esport i que les instal·lacions estiguen obsoletes.

La UTE concessionària del manteniment de les instal·lacions esportives municipals havia de construir una piscina coberta nova situada en l’avinguda de la diputació, piscina valorada en més de 5,7 milions d’euros. La UTE ha hagut d’assumir, des d’aleshores, reformes i adequacions no contemplades en el contracte de concessió davant la falta d’inversió de l’equip de govern que va inaugurar un pavelló sense sala de fitness, taquilles, sala Indoor, controls d’accés o ventilació.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *