Compromís aconsegueix que la seua proposta sobre el centre d’especialitats de Catarroja s’aprove per unanimitat

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha mostrat la seua satisfacció pel fet que tots els grups municipals hagen donat suport a la moció presentada pel seu grup en la qual s’exigeix al govern valencià la més enèrgica defensa del centre d’especialitats del municipi i dels serveis sanitaris públics.

Compromís ha volgut així que el govern de Soledad Ramón ( PP) tinga el suport de totes les forces del municipi perquè reivindique allò que li correspon als ciutadans, una sanitat pública digna i de qualitat. La moció exigeix que es mantinga el centre d’especialitats actual i que s’amplie, així mateix s’exigeix que el servei d’urgències dispose de més personal per atendre el municipi i la seua area d’influència, un servei que es troba sota mínims per la falta de mitjans.

Monzó considera que “és molt important que el govern d’Alberto Fabra veja que Catarroja es mereix un millor tracte i que tota la ciutadania està disposada a lluitar per mantenir una sanitat i una educació públiques de qualitat i dignes”. Compromís va decidir presentar esta moció davant la retallada i el menor servei que s’està donant en l’actual centre d’especialitats on dermatologia ja s’ha derivat completament al centre de Monteolivet i l’especialitat de traumatologia s’ha reduït a la meitat.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *