El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha exigit a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, que millore urgentment el manteniment dels parcs de la localitat. Segons Monzó: “la majoria d’ells es troben en un estat pèssim, estan bruts i les mesures de seguretat són deficients”.

Monzó considera que “ El govern del PP ens està abocant a una degradació alarmant de les zones verdes del municipi; el Port de Catarroja està brut, amb el mobiliari destrossat i sense vigilància, el mateix ocorre amb el parc de les Barraques, on les rates acompanyen habitualment els ciutadans que decideixen gaudir d’aquest espai verd”

De tots els parcs de la població, s’afirma des de Compromís, el que està sofrint major degradació és el parc de Paluzié. Monzó assegura que aquest parc porta anys sense que la font, en forma de cascada amb llac artificial, funcione per falta d’inversió. El llac, com es pot observar en la imatge, s’ha convertit en un autèntic femer i no presenta les mesures de seguretat exigibles en aquests casos, tenint en compte que aquestes zones estan freqüentades per menors. Alguns arbres estan reforçats davant la possibilitat de caiguda.  A això cal afegir la situació en la qual es troben els jocs tradicionals valencians, recentment inaugurats, els materials dels quals s’han oxidat.