El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, considera que “L’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, l’única cosa que fa és crear pegats mitjançant ordenances que estan abocades al fracàs més absolut perquè dilapiden els diners de tots els ciutadans sense control de renda ni necessitats reals”.

L’equip de govern del PP considera que els 55.000 euros destinats en la partida pressupostària s’han de repartir entre totes famílies, necessiten o no les ajudes, això suposa que tots els que tinguen xiquets escolaritzats en una escola pública o concertada d’entre 3 i 5 anys rebran 50 euros, encara que tinguen una renda altíssima. La postura del PP és molt incongruent, tenint en compte que “El PP de Catarroja criticava fa uns anys la polítiques del govern central perquè donava 2.500 a tothom, sense cap tipus de discriminació” ara, afirma Monzó, ells estan fent el mateix perquè pensen que així es compra la voluntat dels ciutadans. california fake id maker

El PP també rebutja la proposta de Compromís que les ajudes es destinen íntegrament per a material escolar, encara que admet que és impossible controlar els xecs. Compromís considera que hi ha plans alternatius per reactivar el comerç local però que el PP és incapaç de fer les coses de manera coherent perquè no és un grup de consens. Monzó recorda que “hi ha propostes presentades per Compromís damunt de la taula des del principi de la legislatura que el PP no s’ha dignat ni a estudiar”