Compromís pregunta en les Corts Valencianes sobre la situació de l’Albufera a Catarroja

Enric Morera, Síndic de Compromís en les Corts Valencianes, ha formulat una sèrie de preguntes sobre la situació del Parc Natural de l’Albufera a Catarroja, que el col•lectiu local de Compromís li va traslladar durant la seua visita al Port junt al diputat al Congrés Joan Baldoví i el portaveu de Compromís a l’ajuntament de València, Joan Ribó.

La primera de les preguntes esmenta els enderrocs que hi ha al llarg de tot el canal d’eixida del Port al llac, que s’han acumulat damunt les motes de la sèquia durant els últims cinc anys. En la seua contestació, la Consellera d’Infraestructures assegura que formen part d’una actuació que està pendent de finalitzar.

Morera també ha preguntat sobre el nombre de línies d’alta tensió que creuen el Parc Natural i que trenquen el paisatge i suposen un perill per a la fauna. La Conselleria s’ha limitat a dir que tot s’ajusta a la legalitat i, a més, ha avançat la instal•lació d’una nova línia.

Finalment, el síndic de Compromís va preguntar sobre la situació de la depuradora de Pinedo després de l’escàndol d’EMARSA, ja que algunes informacions havien apuntat a que s’havia cancel•lat la depuració terciària, amb la consegüent disminució de la qualitat de l’aigua que s’aporta al llac.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *