Bloc-Compromís exigeix la dissolució del contracte entre Improva i Catarroja per fer el Nou Mil•lenni

Bloc-Compromís per Catarroja ha exigit la dissolució del contracte que manté l’Ajuntament amb l’empresa Improva per a la construcció del Nou Mil•lenni. En el ple ordinari corresponent al mes de desembre es va aprovar, amb els vots del PP i EU, la devolució de part de l’aval que l’empresa Improva va donar a l’Ajuntament per a poder aprovar administrativament el PAI. Esta decisió està motivada perquè el projecte no es pot dur endavant per la decisió judicial.

Bloc-Compromís per Catarroja va aprofitar per a exigir una reformulació del contracte amb l’empresa per aconseguir una dissolució del contracte de manera legal perquè es tracta d’un projecte que, segons Monzó, “no es pot assumir per cap de les parts, ja que la mateixa Generalitat Valenciana ha dit que projectes com aquests no es poden dur endavant”. En opinió del portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, “cal recordar l’estat de fallida econòmica en la qual es troba el govern valencià, i que Improva és una empresa formada per Llanera i el govern valencià a través de l’IVVSA”.

Monzó entén que “el PP, davant la negativa a dissoldre el contracte i la falta d’iniciativa que demostra, està hipotecant el futur del nostre poble. No podem estancar-se en projectes caducs, que estan al marge de la legalitat vigent. Cal actuar de manera ferma i contundent”. A més, afegeix que “el PP no té un projecte urbanístic clar per a Catarroja i això és nefast per al nostre poble. Mentrestant continuem gastant-se diners i diners amb advocats”. Cal recordar que sols l’any passat l’Ajuntament es va gastar quasi 30.000 euros en advocats, sense tenir en compte altres despeses que ja s’han realitzat ì que sembla que es van a quedar en el calaix de l’alcaldessa.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *